Segmen jom follow + kritik blog by Priya

S E L A M A T  M A L A M  P E O P L E !


Segmen menarik , Nak join klik : Segmen jom follow + kritik blog

Kritikan : Pantas seperti kilat , cute , purple yang cantik , sangat kreatif la awak
:)

Kritiklah blog saya sekali erk :P











3rd Blog !! wuhooo .

Wuhooooo!!!! 
Hehew . Syok nya . Faa edit blog adek Faa .
Itulah blog ketiga yang Faa edit .
Dari A sampai Z Faa buat blog tu .
Blog tu khas Faa buat untuk lil .
Okay tak ? Wuuuu .
Faa rasa nak buat muka baru jugak la untuk blog Faa . Hihi
Jadi hobi pulak edit-2 blog ni .
Yarrr , sekarang tak ada buat apa-2 . Dok-2 jer dalam rumah . So bored . Apalagi , tu jer kerja untuk membusykan diri ini . Wahhh ~
Habis idea pulak dah . :D
Ok bye !

-THE END-




I LOVE U MOM


Whoaa . Long time tak updet blog .
Hello . Faa rasa belum terlambat kan nak ucap Hari Ibu kan ?
Sebabbbb , hari hari Hari Ibu rite .


Inilah ibu Faa .
Faa sayang sangat dengan insan yang Faa panggil ibu nih .
Pengorbanan mama memang tak terbalas lahh .
Mengandungkan, melahirkan, membesarkan dan mendidik ni korung ingat perkara yang senang ke?
Mungkin kita tak merasa kesusahannya .
Tapi tak mungkin kita tak faham kalau kita dah lihat kesusahan diorang (ibu dan bapa kiter) .
Faa tabik la dengan ibu Faa ni .
Fellassss , nak tahu tak . Ibu Faa seorang guru tau .
Cita-2 Faa nak jadi guru macam ibu .
Insya'allah . .
For my beloved mother . .
Thank you so much mom . I Love U !
Happy mother's day and Happy teacher's day !!!

-THE END-



segmen jom jalan-jalan !

MyEm0.Com Bonjour fellas ! Assalamualaikum semua .
Waaa . Lama dah Faa tak hupdet entry en en en . Humpp .
Tengok chatbox tadi snowwhite jemput join segmen pertama dia . Ini bukan dongeng atau rekaan semata-mata haa . Ini betull-2 .  MyEm0.Com Hahaha . <..Lucu Faa tengok pompuan tuh . Wakaka .

Ok . Pendekkan cerita .


Nak jalan-2 bersama kita-2 ?? Klik sini > Jom Jalan-jalan

Saya tag kepada :

-THE END- 




SEGMEN v2: JOM TINGKATKAN FOLLOWER DAN TRAFIK BLOG


Hello peeps ^.^ .
Lama dah tak hupdet blog nih . Kemiskinan idea . Tadi korek punya korek jumpa satu benda ni .
Barang baik der . Hahah , Hari ni Faa join segmen tingkatkan follower dan trafik blog . Yupp , segmen ni untuk yang kali yang kedua .
Best tak? Kalau best , jom la join sama .



-TQ peeps-