1st Giveaway Superb Simple By : Yanna


Siapa nak join sila klik sini ok > SINI

Yanna kata Hadiah simple mimple . Arhh ! Tipu semata-mata .
Boleh tahan la hadiah2 tu . >.<

SALAM RAMADHAN .

Segmen jom follow + kritik blog by Priya

S E L A M A T  M A L A M  P E O P L E !


Segmen menarik , Nak join klik : Segmen jom follow + kritik blog

Kritikan : Pantas seperti kilat , cute , purple yang cantik , sangat kreatif la awak
:)

Kritiklah blog saya sekali erk :P











3rd Blog !! wuhooo .

Wuhooooo!!!! 
Hehew . Syok nya . Faa edit blog adek Faa .
Itulah blog ketiga yang Faa edit .
Dari A sampai Z Faa buat blog tu .
Blog tu khas Faa buat untuk lil .
Okay tak ? Wuuuu .
Faa rasa nak buat muka baru jugak la untuk blog Faa . Hihi
Jadi hobi pulak edit-2 blog ni .
Yarrr , sekarang tak ada buat apa-2 . Dok-2 jer dalam rumah . So bored . Apalagi , tu jer kerja untuk membusykan diri ini . Wahhh ~
Habis idea pulak dah . :D
Ok bye !

-THE END-




I LOVE U MOM


Whoaa . Long time tak updet blog .
Hello . Faa rasa belum terlambat kan nak ucap Hari Ibu kan ?
Sebabbbb , hari hari Hari Ibu rite .


Inilah ibu Faa .
Faa sayang sangat dengan insan yang Faa panggil ibu nih .
Pengorbanan mama memang tak terbalas lahh .
Mengandungkan, melahirkan, membesarkan dan mendidik ni korung ingat perkara yang senang ke?
Mungkin kita tak merasa kesusahannya .
Tapi tak mungkin kita tak faham kalau kita dah lihat kesusahan diorang (ibu dan bapa kiter) .
Faa tabik la dengan ibu Faa ni .
Fellassss , nak tahu tak . Ibu Faa seorang guru tau .
Cita-2 Faa nak jadi guru macam ibu .
Insya'allah . .
For my beloved mother . .
Thank you so much mom . I Love U !
Happy mother's day and Happy teacher's day !!!

-THE END-



segmen jom jalan-jalan !

MyEm0.Com Bonjour fellas ! Assalamualaikum semua .
Waaa . Lama dah Faa tak hupdet entry en en en . Humpp .
Tengok chatbox tadi snowwhite jemput join segmen pertama dia . Ini bukan dongeng atau rekaan semata-mata haa . Ini betull-2 .  MyEm0.Com Hahaha . <..Lucu Faa tengok pompuan tuh . Wakaka .

Ok . Pendekkan cerita .


Nak jalan-2 bersama kita-2 ?? Klik sini > Jom Jalan-jalan

Saya tag kepada :

-THE END- 




SEGMEN v2: JOM TINGKATKAN FOLLOWER DAN TRAFIK BLOG


Hello peeps ^.^ .
Lama dah tak hupdet blog nih . Kemiskinan idea . Tadi korek punya korek jumpa satu benda ni .
Barang baik der . Hahah , Hari ni Faa join segmen tingkatkan follower dan trafik blog . Yupp , segmen ni untuk yang kali yang kedua .
Best tak? Kalau best , jom la join sama .



-TQ peeps-




SEGMEN : JOM TINGKATKAN FOLLOWER DAN TRAFIK BLOG


Hello . Segmen lagi . Jom join . Dapat follower byk2 kan . Oki . Faa join ini segmen . Nak join jugak meh sini > SEGMEN : JOM TINGKATKAN FOLLOWER DAN TRAFIK BLOG

-THE END-

1ST Giveaway by Kiera Rashid


Hello earthlings .
Faa join lagi . Tapi bukan blogwalking . Faa join GA ni . Tengok tittle . Kalau nak join sama , klik banner tu . Besttttt . Syoookkkk giler ! Hadiah menarik semuanya . Lagi la syok . Suka sangat contact lens tu . Apalagi . Jom-2 . Pergi sini > GA by Kiera Rashid


  • Dazzling Lens - Follow | Like
  • Hotz Mumma - Follow | Like
  • Iema Gurlz - Follow | Like | Klik
  • Nor Quraishia - Follow | Like | Like
  • Handmade by Zliah - Follow | Like
  • Qesah Qasehku Creation - Like
  • Shawlalala - Follow
  • B To B Collection - Follow | Like
  • Airaamir - Follow | Like
  • Prevoled Fashionista - Follow | Like
  • Telekung Thaiyibah - Follow | Like
  • Izza Dina - Follow | Like | Follow twitter
  • S h i d d a h Tupperware - Follow | Like
  • Tri Fa Wardrobe - Follow | Like
  • Izzah Zakaria - Follow | Like | Wajib baca ENTRY ini
  • Diey La - Follow | Like
  • Hanira Craft - Follow | Like
  • Lavia Heart Couture - Follow | Like
  • Dunia Ayu - Follow | Like
  • My Secret - Follow | Like
  • Nur Atiqah - Follow
  • Meisakushoplovers - Follow | Like | Add
  • RF De La Beaute - Follow | Like
  • Eca Dwinky Asha - Follow | Like
  • Nurul Farain - Follow | Like
  • Shag Comot - Follow | Like | Like
  • Ninami Closet - Like
  • Shopping Centre - Follow | Follow | Like
  • Kauthar Spring - Like
  • Naniey Barniey Lurviey - Follow | Like
  • Norerysha Shahiera - Follow | Like
  • MakeupDoWonders - Follow | Like
  • Nur Damia - Follow | Like
  • Aieen Shitobi - Like
  • Nurul Chumel - Follow | Follow | Like
  • Gadis Limited Shoppe - Like | Like
  • Jaa Kechik - Follow
  • Nurfarahin Yusof - Follow | Like
  • Cik Chemist - Follow | Like | Like
  • Sweetie Pretty Lens - Follow | Like
  • De Closette - Like
  • Mistine Crop - Like
  • Munirah Ezzaty - Follow Like
  • Pink Ummi - Follow | Like

  • Saya tag












    SEGMEN HAJAR : JOM BLOGWALKING + UP FOLLOWER


    Hello preety and handsome . Dah sekian lama Faa tak join segmen blogwalking . Rindu la pulak . So Faa join la segmen ni . Hey hey , jom la ramai-2 join segmen ni . Kita bagi hadiah pada Kak Hajar sempena birthday dia okay . :)
    Kalau nak join klik sini ok ...>SEGMEN HAJAR : JOM BLOGWALKING + UP FOLLOWER

    Di tag :

    -Terima Kasih kerana join sama :)-


    Cubaan mengedit blog. Cantik ke?Haha. & I will miss u sayang !


    Peace upon to you & hello peeps
    Awakk . Encik Fried ! Haiii sayang ~ xD
    Hey-2 . Korang nak tahu tak ? Hari ni Faa edit blog kawan tau . ahhh . Jangan jeles . Juling mata ko lak . :D Kay-2 , untuk blog Bella Faa dah edit 2 kali . Tapi kali ke 2 Faa tukar ke blogskin . Yala . Memang tak seberapa sebab blogskin semuanya sama kan . But , blog Bella belum lagi sepenuhnya siap . Nak tengok ? Sini  ..
    Blog yang Faa buat kali ni blog bestfrend Faa . Kitorang rapat masa form4 . Faa masih bersekolah di SMK Sri Aman masa tu . Tapi kitorang ditakdirkan untuk bersama seketika jer . Form5 Faa pindah sekolah Mukah pulak . Nama dia Norfaznieza . Nama Faa Nurfazilla . Nak dekat sama kan kan . Hee . Lupa-2 , panggil jer dia Waa okay . Blog Waa pun belum lagi siap sepenuhnya . Tapi Faa akan siapkan sebelum Waa pergi PLKN . Nak tengok blog Waa pulak tak ? Sini....
    Faa suka buat blog orang . Blog Faa sendiri hai . Kekal jer macam tu . Sebab orang kata blog Faa cute . Auwww . Yeke ? Cute ke ? Ada macam tuan empunya tak ? Iya ? Thank so much ! Haha . Walaweh . Perasan lah sangat . -.-
    Oki . Sory kawan-2 kalau blog yang Faa buat tak cantik . Faa memang tak pro sangat . Sumpah . Mungkin juga citarasa yang tak sama . Faa ekot citarasa Faa berdasarkan apa yang kawan-2 suka .

    Hey-2 untuk ke sekian kalinya . Faa nak bercerita lagi . Faa selepas ni komfirm rinduuuuuu sangat-2 kat boyfie Faa . :'( Hey-2 . Faa menangis ! Omagoss . Kuatkanlah hati ku ya Allah . Mulai hari esok kitorang akan berjauhan . Entah sampai bila . Faa pun nak pergi Kuching nanti . Macam mana tu . :'(  Walaupun Faa rasa nak tak nak jer pergi , tapi Faa kesian kat mama . Dia minta Faa temankan dia . Faa sebenarnya takut nak kecilkan hati mama macam tu jugak dengan boyfie Faa . Arghh ! Faa rasa berbelah bagi sangat .Tapi Faa tak mungkin sakitkan hati mama coz yela . Dia kan mama - Hmmm . Dugaan-2 -.- . Mengeluh jangan . :) Sejaoh mana pun jarak kami nanti . Dia tetap di hati Faa . Faa kunci . Ambik manga . Yezz . :D Mama ! Tunggu tau . Nanti Faa datang . Heheh ;) Sayang ! U take care urself ok . Dun noty-2 aw . Ngee . IL both of u . My papa also . ILY . My family & my boyfie family . Weee . Haha . Ada makna tuuu . :DD
    Tutup kes ok . Nak bantah-2 tak boleh . Keputusan adalah tamat . Gudnite uolls ! Sleeptide bebeh .
    -THE END-











    Segmen: Jom Berkawan by Eifa


    Hello peeps . Hari ni Faa join Segmen : Jom Berkawan by Eifa .
    Bagi sapa-2 yang nak join jugak juz klik sini > Segmen : Jom Berkawan by Eifa
    Tapi ada syarat tau . Kalau nak tahu apa syarat nya, klik la dulu link tu :face69:
    Cepat-2 . Tarikh tutup 13 Mei 2012 tepat jam 11.60

    :82:Nickname : Aeyfa Zhiela

    :83:Tujuan blog dihasilkan : Hendak menjadikan berblogging sebagai hobi dikala boring , sedih dan gumbira    melanda . :D

    :82:Usia blog : Masuk 4 bulan

    :83: Hello peeps!!
    • Jom ramai-2 follow blog Faa . Jangan segan jangan silu . :D
    • Kedatangan anda amat dialukan. :D
    • U follow me , I follow u back . :)



    SEGMEN : SAPE NAK TAMBAH FOLLOWER



    Tarikh tutup pada 10 April 2012 tepat pukul 12.00 malam .

    ❤ Akhirnya Aku Kahwin ! ❤


    Wuhooo . Akhirnya Aku Kahwin . Faa dah Kahwin ? Hahaha . Adoyai . Apehal buat muka macam tu ? Dahi dah macam kek lapis . Wahai abang2 , kakak2 , adik2 , pakcik dan makcik sekalian alam . Di sini ada pembetulan . Bukan Faa yang kahwin . Hihih . Diulangi , bukan Faa . Faa masih tunggu abang hensem masuk meminang . Siapa ? Randy Pangalila . Betolllll~ Hahaha . Sorry . Tak serius . :)
    Uwaa . Setia jugak korang dengan belog Faa . Meh sini Faa mao cium sikit . Muahhh ~ Wahaha . Faa ni orang nak tahu dia lambat-lambatkan cerita pulak . Alaaa . Jangan merajok . Jangan la buat muks macam tu . Buruk betul rupanya .
    Faa mulakan la ni . Di mulakan dengan bismillahirahmannirahim . Actually , Faa dah khatam . Khatam mengaji ke ? Hihi . Tak la . Khatam baca novel . Satu hari ni Faa habiskan masa baca novel tu . Best woo . Mantop . Ngehee .



    Haaa . Tu la rupa Muka Buku "Akhirnya Aku Kahwin" . Best giler beb . Korang baca la . Tak kering gusi Faa ketawa . Walao . Hahaha . Actualy , baca novel memang hobi Faa . 
    Ewahh2 , Faa ni asyik actualy jer dari tadi . Kang tak pasal jadi 'minah ekceli' macam dalam novel . Wahaha . Jangan heran kalau Faa asyik 'hahaha' jer . Sisa ketawa baca novel tak hilang . Melekat tu . Dah jadi macam penyakit .
    Actually , Wahh . ekceli lagi . Kan aku dah kata . Faa memang suka ketawa . Lucu sikit ketawa . Kalau ketawa punya la tak ada brek . Ada brek tapi tak makan . Nanti kita bawa la pergi bengkel . Repair . Kat Batu10 , Hospital orang gila . Hahaha~
    Ok . Faa nak promote sekali lagi . Korang beli la novel tu . Macam lagu cerita P.Ramlee tu . Gerenti , Puas hati . (Cak cak cak) . Dengar tu . Betul kata cicak . Dapatkan di pasaran .
    Actually , wahaii ! Terpengaruh minah ekceli ni . Faa beli novel ni kat Delta Mall Sibu . Masa tu ada fair apa tadi . Alaaa , tak ingat pulak . Yang dibuat oleh stationary Popular .
    Faa tengok jer Faa terus tarik bagi kat papa . Tunggu punya tunggu . Faa ingat nak suruh dia bayar . Balik2 , Faa yang bayar . Tak menjadi plan aku . Papa satu , wat tak tahu jer . Dah Faa bagi kat dia novel tu . Paham2 la . Hahah . Anak yang membodek . Tanggung dosa kau Effa .  Tapi masa tu ada diskaun . So , Faa tak la kedekut sangat nak bayar . Hahaha .
    Lepas baca , Faa memang puas hati . Congrate to Herna Diana .



    Ribut Solar

    *Jawab tau . Tak jawab dosaa*

    "In the name of God, most Gracious, most Compassionate"

    Hello hearling . Ada tengok berita tak ?? Takde?? Awat hang tak tengok . Mana hang nak tau berita terkini . *hahaha . mengada-gada* Cuba korang tengok picture2 nih . Diambik masa ribut solar berlaku . Bukak besar2 mata tu erk ~



    Masa ribut tu berlaku . Dia mengeluarkan cahaya cam ni . tengok2 . Jangan tak tengok ~





    Waaa . Cantik kann aurora ni . Subhanallah~ Ada lagi . .Haaa





    Ok ! Itu sahaja . Sekiannn~ :) Trimasss .